Virtuele dataroom: bescherm jou werk over informatie | Virtual dataroom

Hoe werk je met commerciële of vertrouwelijke informatie? Bestaat het ongetwijfeld opgeslagen? Sector je het op absoluut veilige manier met partners, potentiële kredietverstrekkers? Zelfs zeker klein datalek is niet alleen absoluut bedreiging voor de reputatie, maar ook voor jij winstgevendheid. De publicatie ofwel ongeoorloofd behandeling van zelfs een percentage van de gegevens heeft zeker negatieve impact deals, productlanceringen op u markt. En hoe verder uw aangelegenheid zich ontstaat, hoe gevaarlijker de gevolgen van weinig gegevensbescherming.

Uitgebreide oplossingen ervoor dit karwij zijn virtuele datarooms. Evolutie staat gratis alleen garant voor beslist veilige gegevensoverdracht, maar zorgt ook voor de opslag van papieren en het efficiënt ermee werken. Nadat slechts 15 minuten registratie kunt u virtuele datarooms gaan gebruiken.

dataroom

Internationale kwaliteitsnormen en certificaten ISO, SOC2

Virtuele datarooms zijn zeker moderne gebeurtenis die zijn gemaakt naar internationale standaarden. De nieuwste technologische oplossingen garanderen jullie betrouwbaarheid met alle processen. Tijdens bestandsoverdracht wordt dus speciaal TLS-protocol gebruikt en worden AES-sleutels gebruikt vanwege gegevens te versleutelen. Het is belangrijk dat zowel coderingssleutels als sleutelopslag gescheiden word opgeslagen van de gecodeerde informatie zelf.

Alle documenten die u uploadt naar jij virtuele bedrijf gaan niet verloren ofwel worden niets vernietigd. Deze alles dankzij realtime back-up. Een ander beveiligingsaspect zijn het moeiteloos scannen met virussen. Hiertoe heeft jullie geen speciale software nodig, alle documenten worden automatisch gecontroleerd.

Authenticatie op twee niveaus garandeert alleen toegang voor die gebruikers dit het nodig hebben. Het heeft maximale controle betreffende het vermogen van de gebruiker om van bestanden te werken. In uw virtuele dataroom kunnen acht gebeeldhouwde gebruiksniveaus worden geboden: lezen langs een beveiligd raster, zien, downloaden, afdrukken en meer. U kunt de toegang ook voor adres alsof tijd beperken, de toegang op iedereen moment annuleren.

Het is overigens de inspanning waard om te beschrijven dat het altijd elke weet met het gebruik van uw gegevens. Virtuele datarooms verlenen gedetailleerde rapporten van ieder gebruikerssessies. Datgene garandeert niets alleen veiligheid, maar helpt ook beter te begrijpen welke componenten van de documenten potentiële vrouwen het meest interesseren, het is beter door u aan te bereiden op onderhandelingen.

De geloofwaardigheid van de ontwikkeling is langduriger dan keer bevestigd. Ten eerste opereren virtuele datarooms effectief in de markt. Omvangrijke internationale bureaus gebruiken dat product al lang. Gericht op tweede heeft de evolutie vele inspecties en onafhankelijke audits doorstaan. Ook kregen virtuele vertrekken de prestigieuze ISO, SOC2 kwaliteitscertificaten.

Aanvoerend service plus 24/7 technische ondersteuning

zijn gratis alleen een betrouwbaar en beproefd artikel, maar ook een hoogwaardige, klantgerichte service. U moet gaan altijd aanraking opnemen aan de technische ondersteuningsdienst, bij 15 minuten het antwoord voor de vraag vinden plus communiceren bij een voor u geschikte taal.

Daarnevens kun jullie een kalendermaand gratis behandeling maken van de virtual data room. Ervaar zelve het gemak en de effectiviteit met deze technische oplossing!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *